Mariëtte Lokken – Tandartspraktijk Odoorn – Odoorn

Mariëtte Lokken

Mondhygiëniste
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

Ik ben Mariëtte Lokken en ben sinds mei 1997 mondhygiëniste. Ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Het is fantastisch om samen met een patiënt tot een doel te komen, zowel preventief als curatief. De persoon achter de mond boeit mij enorm, ik kies dan ook voor een persoonlijke aanpak en benadering.

In 2001 heb ik de Post HBO opleiding Kindertandverzorgende afgerond. In de kindertandheelkunde ligt echt wel een groot gedeelte van mijn hart. Het is zo mooi om kinderen behandelbaar te maken, zo klein als ze zijn. Ik ben er van overtuigd dat als je goed naar het kind kijkt het bij nagenoeg iedereen lukt om te behandelen. Natuurlijk pak je daar het preventieve gedeelte bij,  zodat er uiteindelijk minder tot niet behandeld hoeft te worden.

Naast mijn werk als mondhygiëniste/kindertandverzorgende geef ik cursussen en leid ik (paro) preventie assistentes op voor Dental Best Practice. Dit geeft mij erg veel voldoening en plezier. Het is fijn om al je kennis en ervaring op een andere manier in te kunnen zetten. Ik krijg daar erg veel energie van! Deze afwisseling maakt dat ik een ontzettend leuke baan heb!

Terug naar overzicht